Olimpiada de Religie - Faza Judeteana

Cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Sofronie, Episcopul Oradiei, Inspectoratul Judetean Bihor, Primaria si Consiliul Local al orasului Stei si Primaria comunei Carpinet au organizat, sub patronajul Episcopiei Ortodoxe Romane a Oradiei, in ziua de sambata, 20 martie 2010, Olimpiada de Religie - faza judeteana, la care au participat 240 de elevi de la scolile si liceele din judetul Bihor.

Participantii la aceasta etapa au fost selectati dintre elevii care au participat la etapa locala a Olimpiadei de Religie, ce a avut loc in data de 20 februarie 2010.

Olimpiada s-a desfasurat la Colegiul National "Avram Iancu" din orasul Stei, incepand cu ora 10, iar dupa sustinerea probei toti elevii participanti, insotiti de profesorii lor, au mers in pelerinaj la Manastirea Izbuc, unde au fost primiti de Preasfintitul Parinte Sofronie si au servit masa de pranza.

La eveniment au participat invitati si reprezentanti ai autoritatilor locale, printre care se numara Dl. Ioan Lucaciu, primarul orasului Stei si Dl. Gheorghe Ienciu, primarul comunei Carpinet.