Let's Do It, Romania!

Sub sloganul "Let's Do It Romania", s-au organizat si in zona Vascaului si a Carpinetului o serie de actiuni de igienizare, constientizare si sensibilizare in ceea ce priveste pastrarea curateniei.

Sambata, 25 septembrie, voluntari, primarii, scoli si sponsori s-au mobilizat in sustinerea si realizarea proiectului derulat sub egida Ministerului Mediului si Padurilor.

Actiunea a demarat la ora 9:00, in fata Primariei Vascau, sub indrumarea lui Vlad Coroiu, coordonatorul local al proiectului.

La actiunea de curatenie au participat aproximativ 200 de voluntari, tineri din Stei, Vascau, Carpinet, Ghighiseni, elevi si profesori de la scolile generale din Vascau, Carpinet si Saliste de Vascau. Curatenia s-a desfasurat in Vascau, Camp, Pestera Campeneasca, Calugari, Carpinet, Poiana si Valea Poienii.

S-au strans aproximativ 500 de saci menajeri (intre 60 si 200 de litri) si 7 saci de 1 tona pentru peturi, care au fost ridicati de angajatii Solceta Stei urmand a fi depozitati in spatii special amenajate.

Multumiri deosebite tuturor celor care au participat la aceasta actiune, scolilor care au asigurat transportul elevilor si voluntarilor, Primariei Vascau si Primariei Carpinet care au contribuit cu saci menajeri si au facilitat transportul gunoaielor colectate, brutariei Vascau care a oferit cornuri voluntarilor si evident, firmei Solceta Stei care a raspuns promt solicitarilor primariilor pentru transportul gunoaielor.

"In toata tara, intr-o singura zi! We Did It, Romania!"

Fotografii ale evenimentului: CARPINET | VASCAU