Carpinet

Proiecte

Planificarea nu se incheie odata cu faza de constituire sau de implementare a proiectelor ci este un proces continuu, pentru ca in fiecare zi pot aparea situatii si probleme noi care necesita un nou plan sau modificarea celui existent.

CARPINET - Proiect de dezvoltare durabila

"Dezvoltarea durabila este dezvoltarea care urmareste satisfacerea nevoilor prezentului, fara a compromite posibilitatile generatiilor viitoare de a-si satisface propriile nevoi". (Comisia Mondiala pentru Mediu si Dezvoltare)

CARPINET - Cladirea Primariei

Au fost realizate lucrari complexe de renovare interioara si exterioara a cladirii Primariei. Pentru efectuarea lucrarilor au fost utilizate materiale noi care respecta normele de protectie ale mediului inconjurator.

CARPINET - Biblioteca Comunala

Au fost realizate lucrari de renovare interioara si exterioara a cladirii bibliotecii. Biblioteca a fost introdusa in programul Biblionet, prin care dispune de infrastructura IT moderna si acces gratuit la internet.

CARPINET - Podet peste Crisul Negru

A fost realizata reconstruirea, pe o structura solida, a Podetului peste Crisul Negru care permite accesul pe ambele maluri ale raului si face legatura cu Piata de animale din Vascau.